Sanguine Brasserie har blitt til Brasserie Opera

 

Velkommen til Brasserie Opera – Ny restaurant i Operaen

I første halvdel av januar 2025 transformeres Sanguine Brasserie til Brasserie Opera, en ny og spennende restaurantopplevelse midt i Den Norske Opera & Ballett. Med en middelhavsinspirert meny som henter det beste fra Frankrike, Italia og Spania, kombinert med sesongens ferskeste norske råvarer, inviterer vi deg til et kulinarisk eventyr med spektakulær utsikt over Oslofjorden.

Smaker som speiler årstidene

Vår meny endrer seg i takt med sesongene, og byr på retter som hedrer råvarene og gleder ganen – uansett om du ønsker en rask og smakfull lunsj eller en fullkommen middag.

Mesterkokk i spissen

Brasserie Opera er stolte av å ha Reidar Kristiansen som kjøkkensjef. Han representerte oss under NM i kokkekunst i Trondheim høsten 2024, hvor hans lidenskap for råvarer og kreative evner kom tydelig frem. Med hans lederskap kan vi garantere at hver rett er en smakfull opplevelse.

Et sted for alle anledninger

Enten du er på vei til en forestilling, eller bare ønsker å nyte et måltid i en unik atmosfære, er Brasserie Opera det perfekte stoppestedet. Her kombineres god mat, utsøkt service og en varm atmosfære – enten du er kledd for en helaften i operaen, eller stikker innom for en uformell opplevelse.

Selv uten en forestilling på programmet, er Brasserie Opera verdt et besøk. Vi er et sted for matelskere, livsnytere og alle som ønsker å omgi seg med både kultur og gastronomi.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Brasserie Opera – rett ved fjorden, midt i hjertet av kulturen.

Elvira Messel